IKEA och för lite sömn

Hej från mig, mitt i natten.
 
Som vanligt är klockan alldeles för mycket. Jag är inte alls bra på att sova på nätterna. Den här terminen har det varit extra slitigt med många sena nätter och tidiga morgnar. Imorgon (idag...) kan jag dock sova ganska länge, så det är skönt. 
 
Idag (jajaja, tjat, jag vet att det var igår) hängde jag på IKEA med en kompis. Hon fyndade massor och jag köpte ett påslakan och några papplådor. Det passar mitt kontrollbehov att de hade rea på lådorna så att jag kan organisera mitt liv ännu lite till... Underbart! Det var skönt att se lite folk och framför allt att träffa min kompis som jag har saknat. Jul"ledigheten" är en ganska klassisk isoleringstid för mig, speciellt nu när jag verkligen borde plugga. Idag har pluggandet gått sådär... Jag supersomnade när jag kom hem från IKEA och sen har jag varit för trött för att tänka. Jag har mest sett Bones och löst lite korsord, jag tror att jag behövde lite vila.
 
Imorgon ska jag och en kompis ha en Marike och Mathilda-dag, det var alldeles för längesen. Vi ska till Malmö och strosa rundor. Jag ska köpa en födelsedagspresent på Lush och sen hoppas jag på fika innan vi (och en tredje kompis) ska se Rouge One i Lund. Det blir andra gången för alla tre och det ska bli så kul att äntligen få diskutera den med någon annan än pappa och lillebror (som jag såg filmen med första gången). Jag tyckte verkligen, verkligen om den. Filmen är så tydligt skild från kanon både i musiken och i bilden, men samtidigt finns det exempelvis harmonier i musiken som påminner väldigt tydligt om den klassiska. Det är så snyggt gjort! Gillade också storyn och kopplingarna till fjärde filmen. Den är så revolutionär och tydligt politisk och jag älskar det. Har ni inte sett den så borde ni verkligen!
 
Nu ska jag se ett avsnitt till av Bones. Just nu ser jag säsong åtta och jag tycker att det är en fantastisk "mellanserier". Jag behöver inte tänka så mycket när jag ser den, samtidigt är den spännande och bra. Det är också ett bra tips! 
 
Godnatt och puss och kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: